Držky a kura mix

Kód: 63/500 63/1 K Zvoľte variant
€2,40 €4,60 od €2,40
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant
Možnosti doručenia

Obsahuje 80% čerstvých hovädzích držiek a 20% čerstvého kuracieho mäsa.

Balenie: 500g, 1kg

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
v rámci SR pri objednávke nad 20kg
Osobný odber
Osobný odber
možný na predajni vo Svätom Jure
vlastný rozvoz
Vlastný rozvoz
v rámci BA a okolia máte dopravu zadarmo

Podrobný popis

Čerstvé držky sú veľmi prospešné pre črevnú flóru Vášho domáceho maznáčika. Obsahujú prírodné enzýmy a prebiotiká, ktoré priaznivo ovplyvňujú jeho črevnú flóru. Vhodné pre psov so žalúdočnými a črevnými problémami. Ak má Váš pes alergiu na obilniny, je lepšie týmto jedlom nekŕmiť z dôvodu možného zvyšku zŕn v žalúdku (bachor je jedným zo 4 žalúdkov hovädzieho dobytka).

Zloženie: 80% čerstvých hovädzích držiek  a 20% čerstvých mäsitých kuracích tiel.

Analýza: hrubý proteín 13,8%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 1,9%, hrubý popol 1,6%, vápnik 0,6%, fosfor 0,4%, vlhkosť 72%.

Odporúčaná denná kŕmna dávka dospelého psa: 20-30 g krmiva na 1 kg telesnej hmotnosti. Vhodné podávať 1 alebo 2 krát týždenne na spestrenie stravy, nakoľko ide o mix a nie je garantovaný pomer svalovina/vnútornosti/kosti ako pri Kivo kompletoch. Črevo nechajte rozmraziť v chladničke v Kivo Petfood rozmrazovacom vedierku alebo v podobnom obale. Po 15 hodinách je krmivo rozmrazené a pripravené na skŕmenie. Po rozmrazení je produkt možné skladovať v chladničke po dobu 2-3 dní.

Tento produkt je materiál kategórie 3. Nevhodný na ľudskú spotrebu. Uchovávajte mrazené. Mäso zvierat v potravinárskej kvalite. Zakázané skrmovať prežúvavcom. Vyrobené v súlade a aktuálnymi HACCP štandardami. Schválené NVWA. Číslo schválenia 7352. Šarža: uvedená na obale. Minimálna trvanlivosť hlboko zmrazeného produktu: viď potlač na obale.

Výrobca: Kivo Petfood BV, De Run 4304, 5503 LN Veldhoven, Holandsko.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: