Hovädzie a kačka komplet pre šteňa
Kód: 87/500 87/250 Zvoľte variantPodrobný popis
Obsahuje 60% čerstvého hovädzieho mäsa a 40% čerstvého kačacieho mäsa- veľmi jemne pomletého, aby bolo ľahko stráviteľné. Toto sa skladá zo 70% svaloviny (kačacie mäso, hovädzie odrezky, hovädzie srdce), 20% vnútorných orgánov (hovädzia pečeň, hovädzia slezina, hovädzie obličky, hovädzie pľúca, hovädzie držky, kačacie srdce, kačacie obličky) a 10% kostí (jatočné telo kačice). Zníženie percenta kostí oproti ostatným Kivo produktom je dôležité, aby mäsko obsahovalo správny pomer vápnika a fosforu, ktorý umožňuje optimálny rast a vývoj Vášho šteniatka. Všetky vitamíny a minerály sú získavané z prírodných zdrojov – bez lepku, bez obilnín, bez prísad, bez é-čiek a syntetických vôní, bez farbív a aromatických látok.
Analýza: Hrubý proteín 14,2%, hrubý tuk 14,7%, hrubá vláknina 1,1%, hrubý popol 1,9%, vápnik 0,4%, fosfor 0,3%, vlhkosť 68%.
Vitamíny v sušine: vitamíny A: 53779 IU/kg, vitamín D3: 1200 IU/kg, vitamín B1: 2,0 mg/kg, vitamín B2: 8,5 mg/kg, vitamín B3: 84 mg, vitamín B5: 27 mg/kg, vitamín B6: 4,4 mg/kg, vitamín B11: 1445 µg/kg, vitamín B12: 157,7 µg/kg.
Odporúčaná denná kŕmna dávka: 40-50 g krmiva na 1 kg telesnej hmotnosti. Rozdeľte do 2 až 4 jedál v závislosti od veku. Výrobca odporúča nezačínať s pevnou stravou skôr ako po 4 týždňoch od narodenia, nakoľko črevá šteniatka na to nie sú pripravené. Črevo nechajte rozmraziť v chladničke v Kivo Petfood rozmrazovacom vedierku alebo v podobnom obale. Po 15 hodinách je krmivo rozmrazené a pripravené na skŕmenie. Po rozmrazení je produkt možné skladovať v chladničke po dobu 2-3 dní.
Tento produkt je materiál kategórie 3. Nevhodný na ľudskú spotrebu. Uchovávajte mrazené. Mäso zvierat v potravinárskej kvalite. Zakázané skrmovať prežúvavcom. Vyrobené v súlade a aktuálnymi HACCP štandardami. Schválené NVWA. Číslo schválenia 7352. Šarža: uvedená na obale. Minimálna trvanlivosť hlboko zmrazeného produktu: viď potlač na obale.
Výrobca: Kivo Petfood BV, De Run 4304, 5503 LN Veldhoven, Holandsko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.